• Bucuresti – Str. ARGENTINA nr.25, Sect.1

Reparatii masini-unelte

Înființată în anul 2012 S.C. TEHNOMET SERVICE ACTIV S.R.L. este o societate ce își desfășoară activitatea în domeniul reparațiilor mașini-unelte.
Strunguri : SN 320, SN 401, SN 402, SN 501, SN 502, SPA 630, SPA 710, SPA 800, SPA 1000, SPA 6, SPA 7, SPA 8, SPA 10, SNA 360, SNB 360, SN 601, SNA, 500, SNA 560, SNA 630, SP BF 560, SP BF630.
Lucrarile de intretinere si reparatii in cazul modelelor de strunguri pentru metal vizeaza lucrari de aliniere, lucrari la banda saniei, sania transversala, ansamblul saniei, piulita saniei transversale si dispozitivul de fixare a pinolei.
Pentru mai multe detalii sau informatii despre reparatia pe care vreti sa o efectuati, ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic.

Înființată în anul 2012 S.C. TEHNOMET SERVICE ACTIV S.R.L. este o societate ce își desfășoară activitatea în domeniul reparațiilor mașini-unelte. Lucrările de întreținere și reparații în cazul modelelor de strunguri pentru metal vizează lucrări de aliniere, lucrări la banda saniei, sania transversala, ansamblul saniei, piulița saniei transversale și dispozitivul de fixare a pinolei.    

Reparam sau recondiționam strunguri de diferite tipuri. Mașini de găurit și frezat: BF 20 VARIO BF20L VARIO F 30 F 30 VARIO F 40 F 45

Înființată în anul 2012 S.C. TEHNOMET SERVICE ACTIV S.R.L. este o societate ce își desfășoară activitatea în domeniul reparațiilor mașini-unelte. Reparam sau recondiționăm strunguri de tip SNA.

Noi S.C. TEHNOMET SERVICE ACTIV S.R.L. Bucuresti reparam si reconditionam strunguri de diferite tipuri. TIP STRUNG: CARUSEL SC 14/17/24/27 Structura, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Specialistii nostrii vor raspunde prompt oricarei solicitari sau propuneri din partea dumneavoastra. Echipa S.C TEHNOMET SERVICE ACTIV S.R.L […]

Noi S.C. TEHNOMET SERVICE ACTIV S.R.L. Bucuresti,reparam sau recondtionam strunguri de productie interna. Pentru mai multe informatii si pentru detalii tehnice nu ezitati sa ne contacta-ti.

Noi S.C. TEHNOMET SERVICE ACTIV S.R.L. Bucuresti,reconditionam si reparam strunguri de tip SNB.

Reparam si/sau reconditionam diferite tipuri de strunguri. Puteti apela cu incredere,atat pentru strungurile de productie interna cat si pentru cea externa.